The perfect guide to the casino

AGF Esport i fremragende udvikling

AGF Esport i fremragende udvikling.

AGF er i en eksplosiv udvikling. Dette gælder både for deres fodboldhold og deres Esport sektion. Begge dele er mindst ligeså populære, som det ekstremt populære nye spil book of dead. I denne artikel kaster vi blikket på, hvilke esport tiltag, der findes i den århusianske sportsorganisation.

AGF Esport indgår talentsamarbejde med North

AGF Esport indgik for nyligt et samarbejde med North, som er en af de førende esport organisationer i Norden. Her er der tale om et samarbejde med fokus på talentudvikling.

Sammen vil North og AGF Esport udvikle esport sportsudøvere i et professionelt miljø, som skal være med til at fremme udviklingen af de skandinaviske talenter.

Det første konkrete eksempel på dette samarbejde er talentudvikling af CS:GO spilleren Kristoffer ”Kristou” Aamand. North købte Aamand af AGF Esport, men nu har North udlejet den danske CS:GO spiller tilbage til AGF Esport.

North og AGF Esport har sammen skabt en udviklingsplan, som skal bidrage til at udvikle Kristous kvaliteter og fremme hans udvikling. Kristou vil endda løbende have kontakt med North CS:GO træneren Jimmy ”Jumpy” Berndtsson, og han vil også træne med North alt efter behov.

Fokus på talentsatsning

Det overrasker ikke, at AGF fokuserer på talentsatsning i esport. Det har været fokus siden dag et. AGF gik ind i Esport sektoren tilbage i september 2018 med fokus på at kunne tiltrække spillerne med det største talent.

AGF går efter at rekruttere talenter inden for esport i en ung alder, og derfor har klubben blandt andet en række samarbejdsaftaler med danske efterskoler, som har esport på dagsordenen.

Generelt har AGF Esport nydt godt af et samarbejde mellem AGF, Esport Service og softwarevirksomheden Systematic. Dette samarbejde har givet den danske sportsorganisation mulighed for at satse på esport uden en enorm økonomisk eller organisatorisk investering.

AGF Esport forlænger med eSuperliga-truppen

AGF Esport satte sidste år et mål om at komme til finalerne i eSuperligaen, og det mål nåede holdet. AGF Esports nåede til finalerne, hvor de led et nederlag til Lyngby Esport i sidste ende.

Trods nederlaget blev der altså tale om en veloverstået eSuperliga sæson, og derfor har AGF Esport derefter valgt at forlænge samarbejdet med flere af sine FIFA-talenter. Her er der blandt andet tale om den talentfulde Tamer Taser, som endte i top-15 på topscorerlisten.

AGF Esport har også valgt at forlænge kontrakterne med Frederik Rom, og Mads ”Nill” Nielsen, som ligesom Tamer Taser har fået forlænget sine kontrakter med et år. På samme tid har AGF Esport også valgt at forlænge samarbejdet med sin succesrige FIFA-træner René Bryner, som tager endnu et år i den hvide AGF-trøje.

Frederik Rom, Mads ”Nill” Nielsen og Tamer Taser får nyt selskab i den kommende sæson. AGF Esport har signet FIFA-profilen Frederik ”Jenner” Westeraard, som var med til at vinde eSuperligaen i sæson 3.

Dan Jessen, som er AGF Esport direktør, ser tilføjelsen af Frederik ”Jenner” Westergaard til truppen, som en mulighed for at skabe sund konkurrence internt på AGF FIFA-holdet. Dette skal være med til at fremme FIFA-spillernes talentudvikling og præstationer i den kommende eSuperliga sæson.

Nyt CS:GO talent-hold hos AGF eSport

Tidligere på året præsenterede AGF Esport et CS:GO talent-hold, som også følger deres ”More than gaming” filosofi. Denne filosofi dækker over et fokus på kost, træning, og ikke mindst det mentale aspekt af livet som en gamer på topplan.

Det nye CS:GO hold er et nyt såkaldt academy hold, som skal bidrage til talentudvikling i organisationen. Holdet består af Andreas ”void” Dietrichsen, Emil ”FeZ” Kristensen, Lucas ”SaCul” Mørch, Mathias ”PR1mE” Carlsen, og Kenni ”wezx” Rye.

AGF har allerede et academy hold i FIFA-delen af klubben, og nu har de altså også et CS:GO Academy hold. Man må altså sige, at der er tale om en fremragende eksplosiv udvikling i AGF Esport, som bliver spændende at følge helt tæt på.

OVERSIGT

Scroll to Top