The perfect guide to the casino

Top 3 til Europe minor qualifier

Foto: Ritzau Scanpix


Herunder får du overblikket over de store favoritter til den kommende Europe minor qualifier.

Favoritten 1: Fnatic

Fnatic har i deres seneste 4 store event kommet helt til semifinalen, hvor de derimod er blevet slået ud. Fnatic har et verdensklasse hold, med ældre og nye stjerner. Fnatic er et hold som skal være med til en Major og de er også i top 5 på verdensranglisten. Grunden til de skal kvalificere sig til denne er at de havde en down periode sidste år som gjorde de ikke var sikret avancement.

Fnatic helt store stjerne er en ung svensk mand som hedder Brollan. Han er virkelig kommet langt i sin proces som pro CS-GO spiller. Han har en kæmpe opbakning fra familien da de rejser rundt i hele verdenen for at se ham og det viser sig at bære frugt.

Fnatic skal gå videre fra denne kvalificere sig.

Spiller du med på den mange kampe?

Favorit 2: OG

OG er et helt nyt hold i 2020, som har en helt ny, men kæmpe stor organisation bag sig i Red bull. De har samlet stjernespillere fra hele verdenen og vi har endda en dansk stjerne på holdet i “Valde”.

i denne kval er OG klart 2. bedste hold i tuneringen. Jeg forventer dog de stadigvæk kan give Fnatic en del modstand i en eventuel finale.

De skal op imod nogle svage modstandere og de er et meget bedre hold på alle pladser på holdet.

Få de bedste odds på Esport lige her

Favorit 3:

Den 3 favorit er svær at vælge, da vi har et par hold som ligger meget tæt på hinanden på forskellige parameter, men som spillet er lige nu så ser jeg complexity som 3. bedste hold til denne kval. Complexitys ejer valgte sidste år at sige til deres spillere at de var for dårlige og alle var fyret, derefter tweetede han at de søgte nye spillere til deres organisation til 2020. De har nu fundet frem til en ny roster og de har fundet frem til 2 danskere i deres line up.

Complexity gjorde sig positivt bemærket eftersom de vandt årets første tunering og slog astralis ud af Blast Premier. De har virkelig fået bygget et hold som kan gå langt, men de er stadig nye og har ikke alle spillet på så højt niveau her før. Derfor får de ikke en bedre placering end 3. pladsen i min ranking.

Vil du gerne have Danmarks måske bedste spilforslag på Esport?

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Bet365 eller hos Betfair via deres spillebørs. Ønsker du at se mere til Oddsprofit og alle deres eksperter? Så kan du oprette dig gratis lige her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top