The perfect guide to the casino

Breaking: ALEX forlader Vitality

Foto: Ritzau Scanpix


Vitality skal ud og finde sig en ny spiller, da ALEX snart er fortid på holdet.

Vitality bekræfter at den britiske spiller er ved at forlade Vitality efter at være træt, som et resultat af den lange rejseplan.

Spiller du med på den mange kampe?

I en udtalelse delte in game leaderen at holdet var væk hjemmefra i 36 uger sidste år, hvilket de håbede på at få ned til 22 uger i 2020. Imidlertid med introduktionen af ​​BLAST Premier og ESL Pro Tour , i hvilke begge Vitality er partnerteam, betød det, at deres ønske ikke ville gå i opfyldelse.

Få de bedste odds på Esport lige her

Som et resultat har ALEX forladt Vitality med det samme, til trods for at han tilbyder teamet at blive, indtil de finder en passende erstatning, hvor hans fremtid på scenen i øjeblikket er uklar. Ifølge ovennævnte rapport har franskmændene i LDLCs Ali “hAdji” Haïnouss deres topkandidat til ALEX.

Vil du gerne have Danmarks måske bedste spilforslag på Esport?

Det enorme tab af in-game-lederen kommer på et tidspunkt, hvor Vitality allerede havde startet året på den forkerte måde med to udgange i nederste halvdel hos BLAST Premier og IEM Katowice. Deres næste optræden vil være i ESL Pro League sæson 11, som er sat til at starte den 16. marts med de to første grupper, mens de sidste to går i gang den 26. Marts.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Bet365 eller hos Betfair via deres spillebørs. Ønsker du at se mere til Oddsprofit og alle deres eksperter? Så kan du oprette dig gratis lige her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top