The perfect guide to the casino

Top 5 favoritter til IEM Katowice

Foto: Ritzau Scanpix


Herunder får du overblikket over de store favoritter til den kommende Katowice-turnering.

Favoritten 1: Astralis

Det danske hold Astralis har som så mange gange før vist, at de bare klart er verdens bedste hold. De har holdt på deres roster i 3-4 år nu, og bare bygget holdet op. Katowice er årets turnering, og det er turneringen der viser hvem der virkelig er årets hold. Astralis kom godt igennem 2019. Dog fik de en svær start her i 2020, ved at blive slået ud af årets første turnering Blast Premier. De er stadig nr.1 på verdensranglisten, og forventer også de bare går bund professionelt ind til turneringen, og er klar favorit til at tage sejren.

Spiller du med på den mange kampe?

Favorit 2: Liqiud

Liqiud og Astralis har i de seneste år kæmpet om tronen for at være verdens bedste CS hold. Astralis har dog længe været en del foran. Liqiud har været meget anonyme i et stykke tid, og jeg forventer at de kommer ud med et brag til dette års Katowice. Ligesom Astralis har Liqiud holdt deres roster intakt i langtid og de bygger bare videre på deres kanone form. Liqiud er et klart top 4 hold til denne turnering og derfor vurderer jeg dem til 2. Favorit.

Få de bedste odds på Esport lige her

Favorit 3: Mousesports

Mousesport er egentlig ikke et hold med en særlig lang historie med denne roster, som de kommer til at deltage med i år. Men de har bygget et hold op omkring nogle utrolige skarpere rifler og en klog dansker i Karrigan. De har virkelig givet den gas i 2019 og sluttede af som nummer to på verdensranglisten. Det er helt utroligt i forhold til, at de kun har spillet sammen i 1,5 år. Med deres nuværende form og tro på tingene, så kunne jeg godt se dem gå hele vejen. Men da Astralis og Liqiud har så meget mere rutine som hold, så må mousesports tage sig til takke med pladsen som 3. Favorit.

Vil du gerne have Danmarks måske bedste spilforslag på Esport?

Favorit 4: Natus vincere (Navi)

Egentlig så har Navi været lidt svingende, da de har skiftet meget ud, men de har altså også 2 spillere som er i top 4 i verden. De har så meget firepower og individuel klasse, at man aldrig kan udelukke Navi. Det er altid spændende at se hvem den 5. Mand hos Navi bliver, men uanset hvad så har jeg Navi som et semifinale hold. Topspillerne er S1mple og Electronic.

Favorit 5: Faze

Faze har haft et skrækkeligt 2019 med udskiftninger og dårlige resultater. Men 2020 virker til at være deres år. De gik sikkert videre som 1’er i Blast Premier, og har i træningskampe vist meget høj klasse. De har fået den roster som de har ventet på, og broky som den nye mand har bare gået direkte ind, og vist noget energi og nytænkning til de ældre veteraner på Faze-holdet.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Bet365 eller hos Betfair via deres spillebørs. Ønsker du at se mere til Oddsprofit og alle deres eksperter? Så kan du oprette dig gratis lige her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top