The perfect guide to the casino

Sådan er Astralis’ chancer til Katowice

Foto: Ritzau Scanpix


Astralis kommer uden tvivl til at satse på den kommende IEM Katowice-turnering.

Astralis er verdens bedste hold, det viser både ranglisten og tidligere præstationer. Dog har de virkelig fået en sløj start på 2020, men derfor vælger mange at tro på, at de har så meget fokus på denne turnering, at alt andet er blevet nedprioriteret. Astralis har 5 spillere der er i verdensklasse, og ikke mindst verdens bedste coach. De har vist hvordan de hele tiden nytænker CS, og til en turnering som IEM Katowice, så forventer jeg at de kommer med en nyere og forbedret måde at spille CS på.

Spiller du med på den mange kampe?

Katowice er uden tvivl årets turnering, og det er klart den turnering som Astralis satser allermest på. Derfor vil det virkelig undre mange, hvis at de ikke går til denne turnering med målsætningen om at vinde det hele.

Få de bedste odds på Esport lige her

– Jeg spår dem som en sikker finalist og derefter må det vise sig om de er verdens bedste hold, udtaler Danmarks måske bedste ekspert når det gælder E-sport. Du kan se mere til ham lige her hos Oddsprofit.

Vil du gerne have Danmarks måske bedste spilforslag på Esport?

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Bet365 eller hos Betfair via deres spillebørs. Ønsker du at se mere til Oddsprofit og alle deres eksperter? Så kan du oprette dig gratis lige her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top