The perfect guide to the casino

Her er de danske hold til Katowice

Foto: Ritzau Scanpix


Herunder får du overblikket over de danske hold til den kommende Katowice-turnering.

I dette års IEM Katowice har vi fået to danske hold med. Astralis som de fleste nok kender, og så Mad Lions som er et hold nyt hold inden for CS-verdenen.

Spiller du med på den mange kampe?

Det gamle hold “tricked” har været nødsaget til at sælge alle deres spillere til en anden organisation, og her slog Mad lions til.

Mad lions har fået en forrygende start på 2020 og har overrasket alle. De har fornyet deres spil siden tricked-tiderne, og har virkelig spillet op mod flere verdensklassehold. Det er også derfor, at de er med i denne turnering.

Få de bedste odds på Esport lige her

– I min bog er de ikke i nærheden at toppen i denne turnering, men umiddelbart vil de godt kunne komme ind og vise en god figur og muligvis går fint med videre fra gruppespillet, udtaler Danmarks måske bedste ekspert når det gælder E-sport. Du kan se meget mere til ham lige her hos Oddsprofit.

Vil du gerne have Danmarks måske bedste spilforslag på Esport?

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Bet365 eller hos Betfair via deres spillebørs. Ønsker du at se mere til Oddsprofit og alle deres eksperter? Så kan du oprette dig gratis lige her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top