The perfect guide to the casino

Kan EG fastholde formen fra 2019 og sikre sig førstepladsen ved BLAST Premier

Foto: Ritzau Scanpix


EG sigter efter at gå videre fra puljen som nummer ét.

På fredag skal sidste gruppe i gang til turneringen BLAST Premier, og denne gruppe består af holdene EG, OG, 100 Thieves og G2.

Evil Geniuses har haft et forrygende 2019, hvor at de vandt deres første major og toppede verdensranglisten som nummer 1.

Spiller du med på den mange kampe?

EG har holdt fast i deres roster og de har i lang tid nu fået spillet det her hold sammen. Efter de har fået en ny organisation bag sig, har de også fået bedre vilkår for, at kunne blive bedre individuelt og som hold.

Få de bedste odds på Esport lige her

EG skal op imod 3 hold, som er meget forskellige, da OG er et helt nyt hold, G2 er et ældre hold men med nye spillere, og 100 Thieves er et hold som fik en ny organisation i midten af 2019.

Med stabiliteten og lang tid til at forbedre holdet, så har EG deres klare mål, og det er at gå videre fra denne pulje som nummer 1.

Vil du gerne have Danmarks måske bedste spilforslag på Esport?

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Bet365 eller hos Betfair via deres spillebørs. Ønsker du at se mere til Oddsprofit og alle deres eksperter? Så kan du oprette dig gratis lige her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top