The perfect guide to the casino

Astralis taber begge kampe og ryger sensationelt ud som sidst i BLAST Premier

Foto: Ritzau Scanpix


Astralis skuffede stort i weekenden, hvor at de røg ud som nummer chok til BLAST Premier.

I lørdags deltog Astralis i deres første turnering i det nye år 2020. Her ankom det danske hold med et 2019 i bagagen, hvor at de både blev slået af 1. Pladsen på verdensranglisten og genvandt den. De sluttede 2019 som nummer 1 i verden, og mange havde store forhåbninger til Astralis i 2020. Astralis er en af de eneste hold som har kunne holde fast på sin Line-up, og burde derfor være bedre placeret i sammenspillet end de andre tophold.

Spiller du med på den mange kampe?

Astralis startede BLAST Pro Premier ud med en kamp mod et Complexity-hold, som førhen slet ikke her været i nærheden af Astralis’ niveau, og ej heller har haft resultaterne til, at kunne deltage i de samme turneringer som Astralis. Complexity har skiftet ud i deres line-up, og de har fået 2 danskere med ombord. BlameF og Konfig. De to danskere er to meget profilerede spillere indenfor området danske CS:GO-spillere.

Få de bedste odds på Esport lige her

Complexity overraskede det danske mesterhold, og vandt noget overraskende 2-0.

Astralis skulle herefter samle sig op dagen efter mod et Navi-mandskab, som har to af verdens bedste spillere på holdet, S1mple og Electronic. Navi kom fra et nederlag til Vitality i deres første kamp. Så alt var på spil for begge hold. Navi viste sig dog for stærk for Astralis, og de slog det danske hold med 2-1.

Vil du gerne have Danmarks måske bedste spilforslag på Esport?

Astralis skal i aktion igen næste gang til årets største turnering, IEM katowice Major, der finder sted i slutningen af Februar.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Bet365 eller hos Betfair via deres spillebørs. Ønsker du at se mere til Oddsprofit og alle deres eksperter? Så kan du oprette dig gratis lige her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top