The perfect guide to the casino

Kan du ikke få nok af E-sport? Her er weekendens bedste spilforslag

Foto: Ritzau Scanpix


Kan du heller ikke få nok af E-sport? Så har du weekendens uden tvivl bedste spilforslag lige her.

I de seneste par år har E-sport oplevet en eksplosiv udvikling, som har gjort at interessen er steget massivt for den noget typiske sportsgren. Millioner af fans sidder verden over og ser deres hold i aktion hver gang, og fankulturen er helt klart en af de bedste efterhånden.

I dag har Danmarks måske bedste E-sport ekspert fra Oddsprofit taget et kig på især én interessant kamp. Du kan læse hele hans analyse herunder:

– Jeg har taget et kig på vindernes kamp mellem G2 vs OG. Begge hold kom fint igennem deres kamp i går. G2 fik en lidt nemmere vej videre, da de skulle møde 100 Thieves, som ikke er på samme niveau som G2 og de to andre hold i puljen. G2 vandt første kamp 2-0 i maps og spillede flot CS. Dog har der været meget udskiftning i rosteren.
OG er et helt nyt hold under en ny organisation indenfor Counter Strike-branchen. De har samlet verdensklasse spillere fra hele verdenen og sat dem sammen. OG spillede mod den sværeste modstander i gruppen, nemlig EG og de kom tilbage fra at tabe første Map, men vandt 2-1 i overtid i sidste Map. G2, er gjort til alt for store favoritter og derfor synes jeg odds 2.37 er alt for højt sat på et OG hold som er i utrolig form og kan gå rigtig langt i denne turnering.

– Jeg har valgt at spille på OG sejr til odds 2.37. Kampen starter 20:30 i aften.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

Du kan se spilforslaget herunder:

Spil: CS:GO
Turnering: BLAST Premier Spring Series
Kamp: G2 Esports – OG
Spilforslag: OG vinder
Odds: 2.37
Indskud: 300

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Hos Oddsprofit sidder én af Danmarks bedste eksperter når det gælder E-sport, og han leverer altid spilforslag i høj klasse.

OPRET DIG HOS BET365 LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Bet365 eller hos Betfair via deres spillebørs. Ønsker du at se mere til Oddsprofit og alle deres eksperter? Så kan du oprette dig gratis lige her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top