Mange mål i Spanien og Italien - og mange skillinger til dig

The perfect guide to the casino

Mange mål i Spanien og Italien – og mange skillinger til dig

Odds forslag: Vi kigger på en spansk pokalkamp og en italiensk Serie A-kamp og får på denne måde en glimrende double til denne onsdag.

Mirandes – Villarreal – mere end 2,5 mål

– Den spanske pokalturnering har undergået en lille reform i denne sæson, da dobbeltkampene er afskaffet. Der er med andre ord ikke nogen returkamp.

– De mindre hold er røget ud lidt efter lidt, men Mirandes slog trods alt Sevilla ud i sidste runde, så derfor er der ikke kun hold fra den bedste række i årets kvartfinaler.

– I deres sidste ligakamp spillede Mirandes 0-0 mod Rayo Vallecano, men inden da havde de fem kampe på stribe med en hel del mål i.

– Mirandes ligger godt nok i midten af den næstbedste spanske række, men de er kun tre point fra playoff-pladserne i en jævnbyrdig liga.

– Desuden er Mirandes svære at have med at gøre på eget græs. De har ikke tabt i 14 kampe i træk i alle turneringer på hjemmebane, men der kan måske godt blive lavet om på efter denne her, hvor man må regne med, at de får barsk modstand.

– Villarreal fik ikke den bedste start på sæsonen, men siden da har de taget sig gevaldigt sammen, og ‘Den Gule Undervandsbåd’ har vundet ni ud af deres seneste ti kampe i alle turneringer.

– Det er ikke en stor overraskelse, at Mirandes aldrig har vundet Copa del Rey. Mere bemærkelsesværdigt er det, at det har Villarreal faktisk heller ikke. Deres hidtil bedste resultat er en semifinale i 2015, hvor de tabte til FC Barcelona, som siden vandt turneringen.

– Villarreals fans har set over 2,5 mål i seks ud af deres seneste syv kampe i alle turneringer. Da dette her jo er en pokalkamp, forventer vi, at der kan ske lidt af hvert – og at der nok gør det

Sådan ligger de

Mirandes nummer 11 i 2. division (V8 U11 T6)
Villarreal nummer 7 i La Liga (V10 U4 T8)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1.80 (mere end 2,5 mål)

Lazio – Verona – mere end 2,5 mål

– Så tager vi til Serie A, hvor Lazio har vist flot form på det seneste, da de har vundet syv ud af deres seneste otte kampe.

– Ganske vist røg de ud af den italienske pokalturnering, og de kunne kun spille 1-1 mod lokalrivalerne fra Roma, men så fulgte de flot op ved at tæve SPAL med 5-1.

– Lazio har vundet 9 ud af 11 hjemmekampe i denne sæson, og de har scoret i gennemsnit 3,1 mål i disse hjemmekampe.

– De har ganske vist indkasseret mål i tre ud af de seneste fire hjemmekampe, og det er skidt for dem, men det er godt for dette bet.

– Verona er oprykkere, og de har gjort det ganske fornuftigt indtil videre. Senest spillede de 1-1 mod AC Milan, og de bejler stadig til de europæiske pladser.

– De har dog haft det svært mod de allerbedste hold i rækken. De har tabt tre ud af fire udekampe mod top-4 holdene, og det vil sige, at Lazio er det eneste af disse top-4 hold, der endnu har til gode at vinde over dem.’

– Alt i alt har Verona tabt fire udekampe, og modstanderne har i alle disse fire nederlag scoret mindst to mål.

– Verona scorer nu også en del selv. Det er kun sket en gang i denne sæson, at de er gået fra banen uden at score på udebane )0-2 i Napoli). Vi forventer også en forholdsvis livlig forestilling her.

Sådan ligger de

Lazio nummer 3 (V15 U4 T2)
Verona nummer 9 (V8 U6 T7)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,61 (mere end 2,5 mål)

Samlet odds: 2,71

Odds tips: 400 kroner (200 på Mirandes, 100 på Lazio og 100 på doublen).

Mulig gevinst: 792 kroner

Overskud: 392 kroner

Disse bets og mange andre kan du spille ved at klikke HER

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top