The perfect guide to the casino

Danmarks førende oddsekspert deler vild kupon: Vil ramme odds 27 på VM

Tusindvis af danskere følger hver uge oddseksperten HK’s spilforslag på Oddsprofit.dk. Og i denne uge har han lagt en ny doublekupon ud til odds 27,9 på weekendens to sidste VM-kampe. Den kan du få adgang til og spille med. 

Det er ikke mange oddsere forund at lave kontinuerligt overskud på betting. Huset vinder altid, siger man om gambling, og odds er ingen undtagelse. Eksperten HK fra Oddsprofit er dog en af få danskere, der lever af at oddse og dele ud af sine tips.

Til VM’s bronzekamp mellem Marokko og Kroatien samt Argentina-Frankrig-finalen har eksperten sammensat en doublekupon. Kuponen er en såkaldt betbuilder med flere spil på hver kamp, og du kan få adgang til denne guldkupon, hvor han hævder virkelig at have fanget bookmakerne på det forkerte ben.

 

Få HK’s gaveodds her >>

 

At få adgang til kuponen kræver blot, at du bliver medlem hos Oddsprofit. Det er en betalingsservice med spilforslag, hvor du hver dag får et hav af spilforslag leveret, så du  kan vinde mere. Det koster normalt 249 kroner om måneden at være medlem af Oddsprofit, men du kan få fire dages prøvemedlemskab for en krone. Så får du adgang til HK’s kupon samt de resterende spilforslag fra Oddsprofits mange dygtige eksperter.

OVERSIGT

Scroll to Top