The perfect guide to the casino

G2 – NIP Blast Premier World Final 2021

G2 – Ninjas In Pyjamas

En rematch fra i lørdags hvor G2 med KennyS i stedet for Nexa tabte til NIP der havde phzy som stand-in i stedet for deres danske stjerne Device. G2 og stand-in har længe været et problem. De tabte således til Mousesports med både Natosaphix og med træneren Rejin på map 3 grundet Karrigan skulle afsted og have sig et Visa. Nu mødes de igen til Blast Premier World Final 2021. G2 kommer ind som favoritter og kan hentes til 1.28-1.36 på den rene sejr mens NIP kan hentes til 3.50 og ned til 2.90.

Vil du have flere spilforslag? Så besøg Oddsprofit lige her

Med In game leader Nexa tilbage bag skærmen og med KennyS ude må det siges at G2 har noget større chancer. G2 og stand-in er dog en forfærdelig kombo. Jeg går derfor i stedet med spillerspeciels og over 2.5 Maps til odds 2.15 hos Danske Spil. Vi har to hold der har et map hver de kommer til at vinde og som til IEM Winter bliver det map 3 det hele skal afgøres på.

Ligeledes med es3tag over 14.5 Kills på både map 1 og 2 til odds 1.80 hos Unibet. Forventer en tæt kamp og med phzy inde i stedet for Device er der behov for at trækket op i sig selv og tager mere ansvar. Han er support på T site samt ham der er tilbage og clutcher. Desuden er han anker som CT så har flere gode muligheder for at hive kills med undervejs.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit, hvor du modtager daglige spilforslag af nogle af Skandinaviens bedste eksperter.

OVERSIGT

Scroll to Top