Oddsforslag: FCK vinder - og DU får mere end dobbelt op

The perfect guide to the casino

Oddsforslag: FCK vinder – og DU får mere end dobbelt op

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . FC København – Piast Gliwice – FCK vinder og under 3,5 mål

– Det lykkedes med hiv og sving for FCK at komme videre fra anden kvalifikationsrunde i Europa League efter en sejr på udebane mod IFK Göteborg. Denne gang spiller FCK på hjemmebane mod Piast Gliwice fra Polen, og dem bør FCK også kunne ordne.

– Det har sandt at sige ikke været ret godt, hvad FCK har præsteret i Superligaen i 2020, men spillemæssigt var der dog fremgang at spore hos de hvidblusede i derbyet, selvom Brøndby endte med at vinde 2-1. (Du kan se FCKs Kamil Wilczek i hårde bataljer med sine tidligere holdkammerater på videoen øverst på siden).

– I europæisk sammenhæng plejer man dog at kunne stole på en solid indsats fra Ståle Solbakkens tropper. De nåede helt frem til kvartfinalen i Europa League i sidste sæson, hvor det endte med nederlag i forlænget spilletid mod Manchester United. Udgangspunktet i de europæiske kampe er altid en kontrolleret defensiv. Intet hold har scoret mere end et mål mod FCK siden kampen mod Atlético Madrid i Europa League i 2016 (1-4).

– Det skal bemærkes, at kampen mod Piast Gliwice ligesom kampen mod IFK Göteborg afvikles over et opgør. Det ændrer dynamikken i kampene, fordi udeholdet ikke kan leve med et lille nederlag. Vinderen af kampen i Parken skal spille play-off runde – også over én kamp – mod vinderen af Rijeka fra Kroatien og Kolos Kovalivka fra Ukraine om at komme med i Europa Leagues puljespil.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Piast Gliwice er en forholdsvis ny klub i de øverste polske geledder. Klubben kvalificerede sig første gang til Europa League-kvalifikation i 2013. Gliwice ligger i det sydlige Polen, og klubben vandt det nationale mesterskab for første gang i 2019. Det er endnu aldrig lykkedes for klubben at kvalificere sig til et europæisk puljespil. Alene på grund af den større europæiske erfaring bør FCK være favoritter.

– Piast Gliwice er dog gået videre i to kvalifikationsrunder i denne sæson. Holdet vandt hjemme 2-0 over Dinamo Minsk fra Hviderusland, inden det i anden runde blev til sejr på 3-2 i Østrig over Hartberg. Det tyder trods alt på en vis styrke,

– I sidste sæson vandt Piast Gliwice sølv efter Legia Warszawa. I denne sæson er klubben dog ligesom dog ligesom deres danske modstander kommet skidt fra start i deres hjemlige liga. Holdet har blot opnået et enkelt point i de første fire kampe og har endnu ikke scoret et mål.

– Onsidebetting giver odds 1,50 på FCK-sejr i ordinær tid, og det er lidt for lidt. I betragtning af alting vil vi hellere gå efter FCK-sejr kombineret med under 3,5 mål. Det vil sige, at man har FCK-sejr i ordinær tid med 1-0, 2-0, 3-0 og 2-1. Det burde række, og det giver et odds på 2,10, så det napper vi.

Spilletidspunkt: Torsdag kl. 20.00

Sådan ligger de

FC København nummer 11 i Superligaen (V0 U0 T2)
Piast Gliwice nummer 16 i Ekstraklasa (V0 U1 T3)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 2,10

Indsats: 100 kroner

Mulig gevinst: 210 kroner

Overskud: 110 kroner

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top