The perfect guide to the casino

Elsker du også E-Sport? Her har du ugens bedste spilforslag

Foto: Ritzau Scanpix


Elsker du også E-Sport? Så har du ugens vilde spilforslag klar.

I de seneste par år har E-Sport oplevet en eksplosiv udvikling, som har gjort at interessen er steget massivt for den noget typiske sportsgren. Millioner af fans sidder verden over og ser deres hold i aktion hver gang, og fankulturen er helt klart en af de bedste efterhånden.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

Hos Oddsprofit sidder én af Danmarks bedste eksperter når det gælder E-Sport, og han har ugens absolut bedste spilforslag klar.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Du kan se spilforslaget herunder:

Spil: League of Legends
Turnering: LCK spring
Kamp: Griffin – Sandbox
Spilforslag: Sandbox vinder 2-0
Odds: 2.25
Indskud: 200

Hos Oddsprofit skal alle eksperter også give en begrundelse med til deres valg af spilforslag, og derfor kan du selvfølgelig også læse begrundelsen herunder:

– Griffin har ikke vundet en kamp i denne sæson, som gør at de ligger solidt i bunden i ligaen. Begge hold er sidste års tophold, men ligaen ser helt anderledes ud i år. Sandbox ligger på ligaens 5. Plads og griffin ligger på 10. Pladsen. Sidste de to hold mødtes vandt Sandbox 2-0.

OPRET DIG HOS BET365 LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Bet365 eller hos Betfair via deres spillebørs. Ønsker du at se mere til Oddsprofit og alle deres eksperter? Så kan du oprette dig gratis lige her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top