Brøndby redder point i vanvittigt overtidsdrama mod Viborg: Flop blev kæmpe helt!

Viborg Stadion, Viborg – Brøndby IF og Viborg FF startede deres respektive 3F Superliga-sæson med et hæsblæsende opgør, der endte 3-3.

Efter bare 11 minutter bragte 19-årige Jakob Vester Viborg foran med en velplaceret afslutning. Brøndby svarede hurtigt igen, da Clement Bischoff udlignede efter 30 minutter.

Men Viborg var ikke færdige og tog føringen igen kort efter, da Daniel Wass uheldigt serverede bolden for Jakob Vester, der nemt kunne score sin anden scoring.

Brøndby pressede på i anden halvleg, men det var først dybt inde i overtiden, at Emmanuel Yeboah dukkede op og udlignede til 2-2. Viborg svarede dog hurtigt igen med et mål af Isak Jensen, men Yeboah var ikke færdig og udlignede igen for Brøndby i det allersidste minut.

Et vanvittigt overtidsdrama, der endte med et fortjent pointdeling.

Kampens højdepunkter:

11′: Jakob Vester bringer Viborg foran
30′: Clement Bischoff udligner for Brøndby
32′: Jakob Vester scorer sit andet mål for Viborg
90’+2′: Emmanuel Yeboah udligner for Brøndby
90’+4′: Isak Jensen bringer Viborg foran igen
90’+6′: Emmanuel Yeboah udligner for Brøndby