Magtdemonstration på Emirates: Arsenal bankede chanceløse Chelsea

Chelsea fik endnu engang ørene i maskinen, da de tirsdag aften gæstede Emirates Stadium.

Der var lagt op til et brag af en kamp, da Arsenal tirsdag aften tog imod London-rivalerne fra Chelsea hjemme på Emirates, og her skulle The Gunners altså bruge tre point og en sejr for at holde liv i mesterskabsdrømmen.

Det lykkedes da også for Mikel Arteta og co. der fra kampens start var flere niveauer bedre end Chelsea, og allerede efter 18 minutters spil bragte Martin Ødegaard Arsenal foran med 1-0 på et oplæg af Xhaka.

Bare 13 minutter senere var den endnu engang gal i Chelsea-forsvaret, og ligesom ved 1-0 målet så stod Ødegaard for scoringen, mens Xhaka lagde op.

I det 34′ minut lukkede og slukkede Gabriel Jesus mere eller mindre kampen, da han sendte bolden i kassen til 3-0, som altså også var stillingen ved pausen.

I anden halvleg lykkedes det Chelsea at få pyntet på resultatet, da Noni Madueke fik scoret sit første mål i Chelsea-trøjen, men kampen blev altså aldrig rigtig spændende, og Arsenal vandt dermed opgøret med 3-1.

Med sejren rykker Arsenal forbi Manchester City i Premier League-tabellen og indtager nu førstepladsen med to point ned til Pep Guardiolas mandskab. Manchester City har dog to kampe i hånden.