The perfect guide to the casino

Hvidovre overgår FCM: Kør bilen ind på stadion til kampene

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Hvidovre fra den næstbedste danske række tilbyder deres fans, at de kan køre deres biler ind på stadion for at se kampene.

Udbruddet af coronavirus gør, at der ikke kan komme tilskuere på de danske stadions lige foreløbig. Og det har fået de danske klubber til at tænke kreativt.

FC Midtjylland vil opføre storskærme, og så vil det være muligt for tilskuerne at køre deres biler til stadion, hvor op til 2.000 biler (10.000 tilskuere) så vil kunne overvære kampene sammen.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Hvidovre tager ideen et skridt videre og tilbyder, at deres fans kan køre bilen ind på stadion og se kampene helt tæt på.

– Det kom lidt af FC Midtjyllands tiltag om drive in-fodbold, og så tænkte jeg: ‘Vi har en løbebane, hvor der er plads til 50 biler. Vi prøver det sgu, siger Hvidovres salgs- og sportschef, Peter Lassen, til bold.dk

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Det vil koste 1.000 kroner at få lov til at køre sin bil ind på Pro ventilation Arena, som stadion i Hvidvore nu hedder for at overvære kampene, når og hvis der bliver åbnet for, at der kan spilles fodbold igen uden folk på lægterne.

– Der er allerede en masse, der har købt. Sponsorerne har allerede fået buddet. Jeg tror aldrig, det er set før på verdensplan. Nu prøver vi at se, om ikke det kan gå, siger Peter Lassen, der som spiller bl.a. tørnede ud for AB og Silkeborg.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top