The perfect guide to the casino

FCK er i Tyrkiet: – Situationen er bekymrende

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


FC København befinder sig fremdeles i Tyrkiet inden Europa League-opgøret mod Istanbul Basaksehir. Men klubben er bekymret over udviklingen med coronavirus i Danmark.

Torsdag aften skal FC København spille mod Istanbul Baskasehir i ottendedelsfinalen i Europa League, men det betyder ikke, at det er gået hen over hovederne på de danske mestre, at Danmark i mellemtiden mere eller mindre har lukket ned.

– Situationen er alvorlig og bekymrende og vi har allerede besluttet, at medarbejdere, der kan, arbejder hjemme, og vi har lukket ned for træning og andre aktiviteter i vores talentafdeling, skriver FC København på klubbens hjemmeside.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Tyrkiet har ikke lignende restriktioner, så kampen mod Istanbul Basaksehir skal spilles klokken 19 – med tilskuere.

– Førsteholdet er fortsat i Tyrkiet, og der er for nuværende ingen ændringer fra UEFA for i forhold til, at kampen gennemføres, hvorefter holdet planmæssigt flyver hjem i aften, skriver FCK.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

– Vi opfordrer vores medrejsende fans til at passe ekstraordinært godt på sig selv og løbende holde sig orienteret om myndighedernes anbefalinger, herunder udenrigsministeriets rejsevejledninger, lyder det videre.

Det europæiske fodboldforbund (UEFA) vil på et senere tidspunkt tage stilling til, hvad der skal ske med forbundets turneringer. Det afhænger stadig af, hvordan coronavirus udvikler sig.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top