The perfect guide to the casino

Dortmund-profil langer ud efter holdet: Vi skal spille mere beskidt

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Denne vinter har Borussia Dortmund hentet tyske Emre Can til klubben.

Borussia Dortmund og Bayer Leverkusen leverede lørdagens uden tvivl mest underholdende kamp, da sidstnævnte vandt med 4-3 efter et opgør udover det sædvanlige.

Emre Can kom på tavlen for Dortmund i sin debut, men her dagen efter nederlaget har han analysen klar. Holdet skal være bedre til at spille beskidt, og lave de nødvendige frispark.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

– Holdet har en masse potentiale, men det skal lære en ting: Hvis man tager føringen, så er man nødt til at være beskidt på godt tysk. Nogle gange må du spille groft, forsvare bedre og alle sammen, siger Can ifølge Dortmunds hjemmeside og fortsætter:

– Vi spiller god offensiv fodbold, men vi alle skal være bedre defensivt. Vi scorede tre mål igen i dag, men lukkede fire ind – så vinder du ikke kampe.

– Det var et tilbageslag, men sæsonen er stadig lang, og meget kan stadig ske.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

– Jeg tror på holdet, ser potentialet, selv om jeg kun har været her en uge. Jeg vil gøre mit bedste og ofre mig selv for holdet. Jeg har ikke spillet i lang tid, og det var ikke min bedste kamp, men jeg bliver bedre i fremtiden.

Emre Can har tidligere i karrieren spillet for Bayer Leverkusen. Denne vinter skiftede han fra Juventus og til Borussia Dortmund på en lejeaftale, hvor at der er indbygget en købsklausul i aftalen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top