The perfect guide to the casino

Før FCK mod Brøndby: Nu skifter Parken endelig bane

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


FCK har valgt at udskifte den udskældte bane i Parken inden søndagens Derby mod Brøndby

Parken har fået megen kritik af banen på det seneste, hvor regn har gjort banen tung at spille på. Både landsholdsspillerne og træner Åge Hareide var ude med kritik efter landskampen mod Gibraltar (6-0), og banen så heller ikke for god ud, da FCK søndag vandt 2-1 hjemme over Hobro i Superligaen.

Men nu er der lys forude.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Vores groundsteam har nu fået bekræftet, at der findes en brugbar bane i Holland, der kan nå at blive leveret og lagt inden næste søndags Derby mod Brøndby IF. Arbejdet med at skifte banen bliver afsluttet torsdag/fredag, lyder det på FCKs hjemmeside mandag.

Banen har været et problem flere gange i FCKs nyere historie, og derfor vil de forsvarende danske mestre også arbejde for en langtidsholdbar løsning.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– I forhold til at arbejde for en bedre bane på sigt har vi gennem en periode samarbejdet med UEFA’s foretrukne samarbejdspartner omkring baner, STRI, der er ved at lave en rapport med anbefalinger. Rapporten skal belyse hvilke initiativer vi på både den korte og lange bane kan iværksætte for at sætte overliggeren højere for både vores bane i Telia Parken til FCK-kampe og landskampe, hedder det på FCKs hjemmeside.

Lokal- og prestigopgøret mod Brøndby begynder kl. 11.45.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top