The perfect guide to the casino

Rusland tabte lodtrækning til Danmark: Træneren påstår, han er ligeglad

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Ruslands træner ærgrer sig over, at Danmark vandt lodtrækningen om den tredje hjemmekamp. Men samtidig siger han, at det ingen betydning får.

Danmark og Rusland er til sommer værter for EM-slutrundens pulje B, og de skal møde hunanden i København. Det blev bestemt ved lodtrækning fredag.

Det betyder, at Danmark får tre kampe på hjemmebane, mens Rusland må nøjes med to. Og det giver en lidt blandet reaktion fra den russiske landstræner.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Det var en lodtrækning, og vi tager den, som den er, siger Stanislav Tjertjesov til det russiske nyhedsrbureau TASS.

– Vi havde foretrukket at spille alle vores puljekampe i Rusland. Også ud fra et logistisk synspunkt er det besværligt, at en af kampene skal spilles i København, siger han.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Hjemmebanefordelen er vigtig, men heldet var altså med danskerne. Men det skal vi ikke ærgre os så meget over. Det var jo ikke sådan, at der var frit valg. Vi tager den herfra, siger Stanislav Tjertjesov.

Danmark og Rusland skal foruden hinanden møde VM-bronzevinderne fra Belgien og et land mere. Nummer et og to går videre til ottendedelsfinalerne, og det gør nummer tre muligvis også. Det afhænger af resultaterne i de øvrige grupper.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top