The perfect guide to the casino

Kræftsyg Lars Høgh: Jeg kommer stadig på arbejde

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Den tidligere landsholdsmålmand, Lars Høgh, vil stadig passe sit arbejde som målmandstræner i Brøndby og på landsholdet, så vidt det er muligt.

Lars Høgh var erklæret rask, men hans kræftsygdom er kommet tilbage. Det betyder dog ikke, at den tidligere landsholdsmålmand slet ikke kan arbejde.

– Den støtte, jeg har fået fra Brøndby-fansene, fra alle i klubben og Jan Bech Andersen er fantastisk, og det betød rigtig meget for mig i mit første sygdomsforløb, og det betyder rigtigt meget nu. siger Lars Høgh til Brøndbys hjemmeside.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Men jeg ønsker ikke mere opmærksomhed omkring min person. Jeg vil koncentrere mig om at komme mig så godt som muligt og om min familie. Jeg vil komme i klubben, så vidt det er muligt for mig, siger den 60-årige målmand, der på klubplan altid repræsenterede OB.

Lars Høgh har vidst i halvanden måned, at kræften var vendt tilbage.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Jeg ville egentlig ikke dele det med nogen uden for familien, men i forbindelse med Knæk Cancer blev jeg spurgt, om jeg ville hjælpe, og hvis jeg kan hjælpe andre i samme situation eller pårørende til cancer-ramte, så gør jeg gerne det, siger Lars Høgh.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top