Rasende Ronaldo: HÃ¥ner Holdkammerater

Cristiano Ronaldo var langt fra tilfreds, da Al-Nassr i går aftes led et sviende 4-1 nederlag til rivalerne fra Al-Hilal i den saudiarabiske supercup.

Ronaldo, som ellers havde bragt Al-Nassr foran med 1-0 kort før pausen, måtte se til, mens hans holdkammerater faldt fra hinanden i anden halvleg. På blot 17 minutter lukkede de fire mål ind, hvilket fik den portugisiske superstjerne til at eksplodere af raseri.

Under kampen viste Ronaldo tydeligt sin frustration. Efter Al-Hilal’s fjerde mÃ¥l hÃ¥nede han sine holdkammerater ved at mime, at de sov i forsvaret – et klart tegn pÃ¥, at han mente, de ikke var oppe pÃ¥ opgaven.

Se episoden her:

Som kulmination på sin utilfredshed forlod Ronaldo banen efter slutfløjtet uden at tage imod sin sølvmedalje.

deneme bonusuMARScasibomcasibom girişCasibom Bonuscasibomcasibomcasibom mobil girişhttps://www.cellerini.it/casibom girişcasibomcasibom güncelcasibom girişcasibom girişgiriş