FCK skuffer hjemme mod Viborg

FC København måtte nøjes med 1-1 mod Viborg på hjemmebane i Parken søndag aften, da gæsterne leverede en stærk præstation og sikrede sig et point efter en lidt turbulent start på sæsonen.

Viborg viste sig farlige fra begyndelsen. Serginho og Isak Jensen havde begge afslutninger, men målmand Nathan Trott reddede. FC København kom bedre med efterhånden, men formåede ikke at få bolden i nettet i første halvleg. Achouri var tæt på at få et straffespark, men dommeren vinkede af.

I anden halvleg blev Amin Chiakha udskiftet med Orri Oskarsson, som hurtigt fik en stor chance, men blev afværget af Viborgs målmand, Oscar Hedvall. Viborgs Jakob Vester bragte gæsterne foran med et hovedstødsmål efter et indlæg fra Serginho.

Kampen blev kortvarigt afbrudt på grund af et ildebefindende blandt tilskuerne, men efter pausen satte FCK sig på spillet. Mohamed Elyounoussi leverede et indlæg, som Orri Oskarsson nemt kunne score på og udligne til 1-1.

Trods chancer til begge hold i slutningen, endte kampen med en 1-1 uafgjort. FCK lider endnu et pointtab i Superligaen, mens Viborg forlader Parken med et vigtigt point.

deneme bonusuMARScasibomcasibom girişCasibom Bonuscasibomcasibomcasibom mobil girişhttps://www.cellerini.it/casibom girişcasibomcasibom güncelcasibom girişcasibom girişgiriş