The perfect guide to the casino

Lokalt medie: Storklub bør gå efter Mathias Kvistgaarden

Brøndbyangriberen Mathias Kvistgaarden har haft en god sæson for Brøndby, og det har vakt interesse hos flere europæiske klubber. Ifølge østrigske medier er Red Bull Salzburg nu den seneste bejler til den unge dansker.

Kvistgaarden har længe været rygtet væk fra Brøndby, og især Celtic har vist stor interesse for den hurtige angriber. Men nu kan Red Bull Salzburg også være på vej ind i billedet.

Ifølge det østrigske medie victauri.at er Salzburg på udkig efter en ny angriber, og de ser Kvistgaarden som et godt bud. De skriver:

Læs også: Brøndby kan score kassen: Se de store beløb disse spillere kan hente hjem til Brøndby ved videresalg!

“En målscorer ved siden af Karim Konate vil være ideelt. Det er dog svært at finde. Et bud ville være Mathias Kvistgaarden.”

Kvistgaarden scorede ti mål og lavede syv assists i 31 kampe for Brøndby i den forgangne sæson. Han har en kontrakt med Brøndby frem til sommeren 2027, og det betyder, at Brøndby kan forlange en pæn transfersum for ham.

Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, har tidligere udtalt, at han er klar til at forhandle om en handel for Kvistgaarden, hvis den rette pris kommer ind.

Det er endnu uvist, om Red Bull Salzburg har taget kontakt til Brøndby om Kvistgaarden. Men hvis de er seriøse i deres interesse, kan det blive en spændende sommer for den danske angriber.

Red Bull Salzburg er en af de mest succesfulde klubber i Østrig, og de spiller med i Champions League hvert år. Det ville være et attraktivt skifte for Kvistgaarden, hvis han kan få chancen for at spille på den store scene.

OVERSIGT

bet365

casibombahsegel
Scroll to Top