The perfect guide to the casino

Katjing! Serieklub scorer stort på danskers gigantiske transfer

Aarhus-klubben VRI (Vejlby-Risskov) kan se frem til en solid indtjening på den nylige transfer af Albert Grønbæk fra Bodø/Glimt til franske Rennes. Den unge dansker har spillet i VRI i sine tidlige år, og det betyder nu, at Jyllandsserie-klubben modtager en klækkelig sum i solidaritetspenge.

Ifølge VRI-formand Bo Dall-Hansen står klubben til at modtage omkring en halv million kroner for Grønbæks skifte, der beløber sig til over svimlende 112 millioner kroner. Pengene er en kæmpe gevinst for den lille klub, og Dall-Hansen er da også glad og stolt:

“Det er mange penge, og vi har det godt,” siger han til Tipsbladet. “På vegne af klubben ser man det som en cadeau til det arbejde, der er blevet gjort igennemmange år af både trænere, frivillige og forældre samt ledere i klubben. Det har udmøntet sig i, at der er et godt talent, som er kommet videre. Han har haft lyst til at komme til VRI for at spille fodbold, så man er enormt stolt, når sådan noget sker.”

Læs også: Lokalt medie: Storklub bør gå efter Mathias Kvistgaarden

Pengene skal bruges til at styrke klubbens fokus på udvikling, især i ungdomsområdet. Dall-Hansen understreger dog, at det er “nye penge”, og at klubben derfor skal overveje nøje, hvordan de skal bruges.

“Vi skal finde ud af, hvordan vi forholder os til dem,” siger han.

VRI har et stærkt samarbejde med AGF, og Grønbæk er blot et af mange talenter, der har haft succes efter at have spillet i VRI. Klubbens direktør, Jacob Nielsen, er glad på Grønbæks vegne og for den positive effekt på VRI:

“Vi er glade på Alberts vegne og for at endnu en spiller ender i en af de store ligaer. Og selvfølgelig er det godt for AGF, at vi har en god videresalgsklausul, men vi glæder os også over, at der er en økonomisk gevinst til VRI – en af vores samarbejdsklubber,” siger Nielsen.

Grønbæk nåede at spille 74 Superliga-kampe for AGF, inden han skiftede til Bodø/Glimt i sommeren 2022. Han har haft en succesfuld periode i Norge, og skiftet til Rennes er et stort skridt videre i hans karriere.

OVERSIGT

bet365

casibombahsegel
Scroll to Top