Oranje-drama i Berlin sender Holland i EM-semifinale!

Efter en dramatisk kamp i Olympiastadion i Berlin lykkedes det Holland at vende 0-1 mod Tyrkiet og vinde 2-1. Dermed er de klar til EM-semifinalen, hvor de møder England på onsdag.

Det var et decimeret tyrkisk mandskab, der mødte Holland i lørdagens kvartfinale. Flere spillere var ude med karantæne, og stjernen Merih Demiral var ikke med på grund af en forbudt jubelscene.

Alligevel startede Tyrkiet kampen bedst og bragte sig hurtigt foran ved Samet Akaydın, der headede et indlæg fra Arda Güler i mål.

De orange fra Holland pressede på i anden halvleg, og Ronald Koeman skiftede Steven Bergwijn ud med Wout Weghorst for at bringe mere luft i feltet.

Det gav pote, og Stefan de Vrij udlignede i det 70. minut med et hovedstød efter et dødbold.

Fem minutter senere var Cody Gakpo involveret i en afgørende situation. Han overspurtede Mert Müldür ved bagerste stolpe, og den tyrkiske back sendte uheldigt bolden i eget net til hollandsk jubel.

Tyrkiet kæmpede heroisk for at udligne i det sidste kvarter, men Holland holdt stand. Bart Verbruggen i Holland-målet brillerede med en række gode redninger, og dermed sikrede hollænderne en 2-1-sejr og en plads i EM-semifinalen, hvor England venter.