The perfect guide to the casino

Brøndby-træner glæder sig til at spille kampe igen: Vi har én fordel

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Brøndby-træner Niels Frederiksen ser det som en fordel, at spillerne trods alt har trænet sammen i den forløbne tid – i modsætning til de hold, hvor spillerne er gået hjemme i næsten to måneder.

Der har ikke været meget træning i Brøndby i de små to måneder, Superligaen har været lukket ned på grund af corona-pandemien. Men der har trods alt været noget træning, hvor spillerne har trænet i små-grupper uden fysisk kontakt.

Og det ser Niels Frederiksen som en fordel.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Der er tre uger til første kamp, og det vil være nok for de fleste hold til at komme i den forfatning, de skal – i forhold til at spille kampene. Men nu er det fysiske grundlag på plads. Nu kan vi lægge på med det fodboldmæssige, siger Niels Frederiksen til tv3sport.dk. Det skriver Brøndby-fansiden 3point.dk

– V har trænet under restriktioner. Nu kan vi fylde på med at spille til to mål og få sat noget modstand sammen, forklarer Brøndby-træneren.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Ud over at der ikke kommer nogle tilskuere til kampene, er der især to ting, som i hans øjne bliver anderledes ved de kommende kampe.

– Det ene er, at vi stadig skal forsøge at holde afstand. Vi skal ikke være for mange sammen. Desuden skal alt foregå udendørs, hvor vi normalt er meget indendørs til for eksempel taktikmøder. Men der skal vi være fleksible og finde nogle alternative løsninger, siger Niels Frederiksen.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top