The perfect guide to the casino

Alle partier i Folketinget er enige: Superligaen kan åbne igen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Samtlige Folketingets partier er enige om at åbne Danmark på klem – det indebærer bl.a., at bolden igen kan rulle i landets professionelle fodboldligaer.

Statsminister Mette Frederiksen (S) meddelte torsdag aften, at professionel fodbold kan begynde med det samme.

Dette er resultatet af en aftale, som er indgået mellem samtlige Folketingets partier.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Også andre udendørs sportsaktiviteter vil kunne åbne. Det vil for eksempel være tennis. Også spejderaktiviteter vil kunne åbne, hvis det ellers foregår på en sundhedsmæssig forsvarlig måde.

– Men intet kommer til at ligne sig selv. Det gælder også fodbolden, for der kommer foreløbig ingen tilskuere, sagde Mette Frederiksen.

Selvom der ingen tilskuere kommer til fodboldkampene, er der ingen tvivl om, at det er en utrolig populær beslutning blandt landets fodboldfans. Der vil uden tvivl blive sendt mange positive tanker til Mette Frederiksen, og måske hun har høstet nogle nye stemmer. Meget tyder faktisk på, at netop dette er tilfældet, da flere bookmakere har justeret deres folketingsvalg odds efter denne nyhed, og gjort Mette Frederiksen til større favorit.

Indendørs idrætsgrene vil derimod ikke kunne åbne. Det samme gælder amatørfodbold – herunder ungdomsfodbold.

Med åbningen vil Superligaen og Voasat Sport Divisionen – den næstbedste række – kunne påbegynde restprogrammet i den sidste weekend i maj, sådan som Divisionsforeningen har lagt op til med den plan og de protokoller, som den har præsenteret for kulturminister Joy Mogensen (S).

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top