The perfect guide to the casino

Klopp fortæller om comebacket mod FC Barcelona: Wijnaldum var virkelig vred

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Liverpool-manager Jürgen Klopp går i dybden med situationen omkring comebacket mod FC Barcelona.

I sidste sæson leverede Liverpool et vanvittig comeback, da de slog FC Barcelona ud af Champions League med en samlet sejr på 4-3. Til returkampen på Anfield var Georginio Wijnaldum bænket, og det var han stærkt utilfreds med.

Nu fortæller Klopp om situationen, og forklarer de nærmere omstændigheder:

– Spillerne ved en dag eller to i forvejen, om de skal spille eller ej. Jeg vil have, at de skal forberede sig til det, men jeg griber dem individuelt an, siger Jürgen Klopp til goal.com og fortsætter:

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Hvis en spiller, som har spillet de seneste 20 kampe i træk, ikke spiller den næste kamp, sÃ¥ er det ikke noget stort problem. Jeg skal altid vurdere situationen i det givne øjeblik. Vi har haft situationer som i Champions League sidste Ã¥r, hvor alle fortalte mig, at Wijnaldum var virkelig vred over ikke at starte.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Jeg fortæller gutterne, at de ikke skal være glade for mine beslutninger, men de skal acceptere dem, og sÃ¥ kan vi tale om det efter kampen. Men før kampen kan vi ikke snakke om det, siger Jürgen Klopp.

I starten af anden halvleg af kampen mod FC Barcelona blev Georginio Wijnaldum skiftet ind. Han scorede to mål, og var derfor stærkt medvirkende til det vilde comeback. Han startede inde i finalen, hvor Liverpool som bekendt slog Tottenham.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top