The perfect guide to the casino

UEFA-boss: I fremtiden vil der igen være fyldte stadions

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


UEFA-præsident Aleksander Ceferin forsikrer, at der i fremtiden vil blive spillet for udsolgte stadions.

UEFA har valgt at suspendere Financial Fair Play-reglerne på ubestemt tid, og sammen med FIFA har de også besluttet, at de kommende transfervinduer bliver mere fleksible.

De gør nemlig alt hvad de kan for, at de nationale ligaer får fuld fokus når de genoptages, og det er noget som UEFA-præsident Aleksander Ceferin håber sker meget snart.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Førsteprioriteten er helbreddet hos fans, klubledere og spillere, og jeg er nogenlunde optimistisk i forhold til at kunne genoptage visse ligaer i en ikke så fjern fremtid, siger Ceferin til Corriere della Sera.

Når ligaerne bliver genoptaget igen, så bliver det formentlig for tomme tribuner, men UEFA-bossen forsikrer også, at der nok skal blive fyldte tribuner igen i fremtiden.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Det er i første omgang uundgåeligt, at fansene er nødt til at se kampene på tv, og det er at foretrække frem for slet ingen kampe. Men det vil være midlertidigt, for i fremtiden vil der igen være fyldte stadions, siger UEFA-bossen.

Derudover slår UEFA-bossen også fast, at der ikke er nogle deadline for, at få afviklet ligaerne og de europæiske turneringer.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top