The perfect guide to the casino

Coronavirus koster kassen: Brøndby-stjernerne må ned i løn

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Brøndby-spillerne og -lederne må gå 20 procent ned i løn.

Udbruddet af coronavirus er en dyr omgang, og nu kommer Brøndby-spillerne til mærke det på pengepungen.

Det store problem for fodboldklubberne er, at de ikke får nogle indtægter, fordi der ikke bliver spillet nogle kampe. Derfor må de kigge på udgifterne.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Siden Danmark og Superligaen blev lukket ned for nogle uger siden, har vi løbende vurderet myndighedernes udmeldinger og gennemgået mulighederne for at få Brøndby IF mest ansvarligt igennem Corona-krisen. Hvordan kan vi skabe omsætning, hvor kan vi tilpasse vores udgiftsniveau, hvilke hjælpepakker har vi adgang til og så videre. Meget af dette i samspil med vores fans og partnere. Denne lønreduktion viser det store fællesskab, der er internt og den store ansvarlighed, der er i organisationen, siger Brøndby-direktør Ole Palmå til klubbens hjemmeside.

Brøndby har i sidste måned sendt medarbejderne i klubbens administration hjem.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen er glad for, at det er lykkedes at lave en aftale om kollektiv lønnedgang,

– Den sportslige ledelse og Superliga-truppen er ligesom alle andre mærkede af Corona-krisens alvor. Vi har hele vejen igennem forløbet oplevet, hvordan såvel den sportslige ledelse samt spillertruppen har været meget optaget af, hvordan der kan bidrages til, at vi kommer økonomisk forsvarligt igennem de næste måneder. Samtidig har alle i klubben et stort ønske om, at vi er bedst muligt forberedt til de afgørende kampe i Superligaen, for det er nogle vigtige kampe, vi har i vente. siger Carsten V. Jensen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top