The perfect guide to the casino

Tirsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Her har du tirsdagens rygtebørs.

Real Madrid har ifølge France Footall forespurgt på Arsenal-stjernen Pierre-Emerick Aubameyang. Angriberen fra Gabon har kun et år tilbage af kontrakten, og ikke meget tyder på, at han vil forlænge den.

Manchester United og Tottenham er ifølge Daily Star i forreste række, når det gælder sig om at sikre sig underskriften fra Diego Godin. Den 34-årige midterforsvarer fra Uruguay har i denne sæson tørnet ud for italienske Inter, men inden da havde han spillet i 12 år i den spanske liga for Villarreal og Atlético Madrid.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

FC Barcelona har efterhånden mistet tålmodigheden med Ousmane Dembélé, som aldrig har levet op til de 700 millioner kr., som klubben i 2017 betalte for franskmanden til Borussia Dortmund – bl. a. fordi han har været meget skadet. Men ifølge MARCA hænger katalanerne på ham, da ingen klub vil betale de 450 millioner i overgangssum, som klubben forlanger.

Apropos FC Barcelona. Ajax-målmand André Onana er ifølge Sportsmole ikke uinteresseret i at komme tilbage til klubben, som han forlod efter at have gået i fem år på akademiet La Masia. Den nu 24-årige målmand fra Cameroun er tidligere kædet sammen med Chelsea og Tottenham.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Leicester City har ifølge Leicester Mercury kig på Adam Lallana fra Liverpool, som i tilfælde af en handel altså kan blive genforenet med sin tidligere chef, Brendan Rodgers, der som bekendt nu styrer tropperne hos holdet, der i skrivende stund ligger nummer 3 i Premier League.

Real Madrid og Arsenal er begge ude efter Atlético Madrid-fløjspilleren Rodrigo Riquelme. Det skriver spanske AS. Den 20-årige spanier har kontraktudløb til sommer, og han er tidligere sat i forbindelse med Valencia og Betis i hjemlandet, PSV Eindhoven i Holland og skotske Rangers. Han er ikke i familie med den tidligere argentinske storspiller, Juan Román Riquelme.

Tottenham er ifølge Football Insider tæt på at tegne kontrakt med den 16-årige defensive midtbanespiller Lamare Bogarde fra hollandske Feyenoord Han er nevø til Winston Bogarde, der bl.a. spillede for Ajax, FC Barcelona og Chelsea.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top