The perfect guide to the casino

Brøndbys Kasper Fisker: – Jeg kunne spille i morgen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Brøndbys Kasper Fisker har været knæskadet det meste af sæsonen. Nu er han frisk, men han kan af gode grunde ikke spille kampe, for der er ikke nogen.

Sæsonen 2019-20 vil ikke overgå som den største i Kasper Fiskers karriere.

Han blev tidligt knæskadet, og nu hvor han endelig er ved at være klar, er al fodbold lukket ned på grund af udbruddet af coronavirus.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Lige nu føler jeg, at jeg kan spille i morgen, men jeg lytter selvfølgelig til, hvad lægerne siger efter to knæoperationer, siger Kasper Fisker til Ekstra Bladet.

– Selvfølgelig mangler jeg boldtræning med holdkammeraterne, men mit håb er, at jeg om en måned atter kan være klar til at spille fodbold, men igen det bestemmer lægerne, siger den tidligere Randers FC-spiller.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Han vil meget gerne blive i Brøndby, der imidlertid har en stram økonomi. Det har tidligere været fremme, at snart 32-årige Kasper Fisker – som har kontraktudløb til sommer – er parat til at gå ned i løn for at få lov at blive i klubben.

– Det kommer ikke til at slutte her. Jeg håber, tror og forventer, at min karriere skal fortsætte på højeste niveau. Jeg har været langt nede fysisk og psykisk, men har en iver og gejst og vil tilbage. Jeg er meget motiveret for at bevise, jeg er god nok til stadig at være med på højeste niveau,

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top