The perfect guide to the casino

Superligaen SKAL spilles færdig: Sæsonstart i september?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League

Superliga-klubberne insisterer på at spille den nuværende sæson færdig. Næste sæson kan starte så sent som i september.

Al fodbold ligger stille på grund af udbruddet af coronavirus, og ingen ved, hvornår for eksempel Superligaen kommer i gang igen – eller om den nuværende sæson overhovedet kan spilles færdig.

Men det sidste er Divisionsforeningen ret besluttet på efter mandagens video-møde.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Alt afhængig af, hvordan de internationale aftaler bliver, får det jo nok den konsekvens, at sæsonstarten kommer til at ligge et sted omkring 1. september. Det er dog for tidligt at sige endnu, siger Divisionsforeningens direktør, Claus Thomsen, til Ritzaus Bureau.

Han forklarer, at det er stort ønske fra klubberne, at den nuværende sæson spilles færdig. Det er en mulighed at korte sæsonen af, men det er og bliver en nødløsning.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Når det gælder næste sæson, har Superligaen trods alt den fordel, at der er færre kampe, fordi der til næste sæson kun er 12 hold mod i dag 14. Desuden er det en mulighed at inddrage en del af vinterpausen til at spille kampe.

– Vi kommer til at fryse fødderne i nogle af kampene. Der bliver måske nogle flere midtugekampe, og det kan være, vi er nødt til at spille længere ind i december og starte en uge tidligere i februar. Men det vil kunne lade sig gøre, siger Claus Thomsen.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top