The perfect guide to the casino

Lørdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Her har du lørdagens rygtebørs.

Juventus er ifølge italienske La Stampa interesserede i Real Madrids venstre back, Marcelo. Brasilianeren er ikke længere er fast mand i den spanske hovedstadsklub, der i sommer købte franske Ferland Mendy.

En anden brasilianer – Philippe Coutinho – er ifølge spanske El Mundo Deportivo kun interesseret i Premier League, hvis den tidligere Liverpool-spiller ikke kan komme tilbage til FC Barcelona, når hans lejeophold hos Bayern München udløber til sommer – og det er der ikke så meget, der tyder på, at han kan.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Mesut Özil har kontraktudløb med Arsenal i sommeren 2021, og den tidligere tyske verdensmester er flere gange sat i forbindelse med Fenerbahce i forældrenes tyrkiske hjemland. Den offensive midtbanespillers agent vil over for goal.com ikke afvise, at det kan ske.

Manchester Citys manager, Josep Guardiola, er ivrig efter at få fat i Juventus’ forsvarsdirigent, Leonardo Bonucci, der imidlertid har kontrakt med de italienske mestre til 2024, og som ikke umiddelbart er til salg. Sportsmole har historien.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

FC Barcelona skal være interesserede i at købe Tottenhams dyreste spiller, Tanguy Ndombélé, som kom til klubben sidste år fra Lyon for 62 millioner euro (500 millioer kr.). Den 23-årige franske midtbanespiller regnes for et meget stort talent, men han har været en del skadet, og han har ifølge Daily Star også fået et dårligt forhold til manager José Mourinho.

Liverpool har ifølge Daily Mirror kig på 20-årige Ferran Torres fra Valencia, men Premier Leagues førerhold kan vente hård konkurrence fra FC Barcelona og begge de store Madrid-klubber i kampen om at sikre sig angriberen.

West Ham, Sporting Lissabon og Anderlecht skal alle være interesserede i den tyske målmand, Loris Karius, som Liverpool har udlejet til tyrkiske Besiktas. Det var ham, der lavede to fæle drops i Champions League-finalen mod Real Madrid i 2018, som holdet tabte 1-3. Hollandske Voetbal 24 har mere om den sag.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top