The perfect guide to the casino

Serie A udskudt på ubestemt tid: – Jeg var alt for optimistisk

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Den italienske sportsminister, Vincenzo Spadafora, erkender, at han var alt for optimistisk, da han forudså, at Serie A kunne blive genoptaget i begyndelsen af maj.

Italien er det europæiske land, der er hårdest ramt af coronavirus, da over 7.000 mennesker har mistet livet på grund af sygdommen.

Derfor er alting lukket ned – herunder også fodbold. Og status er nu, at ingen ved, hvornår eller om fodboldsæsonen kommer i gang igen.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Jeg kan godt se nu, at min forudsigelse om, at sæsonen kunne begynde igen i slutningen af april eller begyndelsen af maj, var alt for opstimistisk, siger sportsminister Vincenzo Spadafora ifølge football-italia.net

– Jeg kan nu med sikkerhed sige, at al sport til en begyndelse bliver uden tilskuere. Det vil være naivt at tænke andet, siger Vincenzo Spadafora.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Det bliver nu op til FIGC (det italienske fobdoldforbund, red.), hvornår turneringerne kan begynde igen. Jeg har læst, at der er nogle, der mener, at sæsonen kan vare helt til august. Men ingen ved det jo. Vi bliver nødt til hele tiden at tilpasse os situationen, siger den italienske sportsminister.

Når det er vigtigt for klubberne at få afsluttet den igangværende sæson, hænger det sammen med to ting. Dels skal der findes op- og nedrykkere, og de europæiske pladser skal fastsættes. Derudover har tv-selskaberne betalt mange penge for at få lov at vise kampene, og de kan kræve tilbagebetaling, hvis klubbene ikke kan levere varen.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top