The perfect guide to the casino

Tidligere dansk landsholdsprofil overrasker: Var ligeglad med landskampen – Ville hellere se ‘Robinson’-finalen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Har erklæret sin kærlighed for dømte Peter Madsen: Nu er hans 18-årige flirt med i nyt tv-program


Jakob Kjeldberg var i set es, da der blev afholdt ‘Robinson Ekspeditionen’-finalefest i går aftes.

Jakob Kjeldberg har været vært på ‘Robinson Ekspeditionen’ i mange år efterhånden, og han har aldrig lagt skjul på, at han er rigtig glad for det job. Han skulle dog også få en rigtig god løn, og tidligere har Ekstra Bladet meldt ud, at han tjener mere som vært, end han gjorde under hans kontrakt i Chelsea, hvor han tjente mere end en million kroner om året.

Læs også: CHOK! Er ‘X-Factor’-Bea gravid? Se det afslørende billede her

Da ‘Robinson’-finalen blev afholdt i samme tidsrum, som den afgørende landskamp mod Irland blev spillet, har den tidligere landsholdsspiller, Jakob Kjeldberg, ikke fået fulgt med i kampen, da han gav interview til SE & HØR i går, og her var han også klar i mælet. Robinson var vigtigere end landskamp.

– For mig er det måske, den stærkeste finale jeg har været med til at lave. Det er derfor jeg sidder sådan, jeg er virkelig forløst. Jeg ved ikke om Danmark har vundet over Irland, og jeg er faktisk, med alt respekt Danmark, ligeglad, det her det er det stærkeste tv-format, der findes på den her jord. Det har det lige præcis bevist i aften, sagde Jakob Kjeldberg til SE & HØR under ‘Robinson’-finalefesten.

Læs også: Umut Sakarya tilbage i ‘Vild med dans’? Nu er nye afsløringer dukket op

Det var Nis Sørensen, der endte med at løbe med sejren.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top