The perfect guide to the casino

Liverpools skræk: Fem stjerner kommer skadet tilbage fra landsholdspausen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Fem af Liverpools stjerner kommer skadet tilbage fra landsholdspausen.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Liverpool fører Premier League med et stort forspring til konkurrenterne, og i weekenden venter en udekamp mod Crystal Palace, og den bliver måske ikke helt så nem, som den ser ud på papiret.

Hele fem af Liverpools stjerner har stået over i landsholdspuasen, og det er tvivlsomt, om de alle kan spille, når det igen går løs i Premier League.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Angriberen Mohamed Salah måtte trække sig fra Egyptens kampe mod Kenya og Comorerne med en ankelskade, som han oprindeligt pådrog sig i Liverpools sejr over Leicester, men som han forværrede under træning med det egyptiske landshold. Han ligner ikke en mand, der starter inde mod Crystal Palace.

Forsvareren Virgil van Dijk spillede alle 90 minutter, da Holland takket være uafgjort mod Nordirland kvalificerede sig til den første slutrunde siden VM i 2014. Han skal stå over mod Estland af det, som det hollandske fodboldforbund (KNVB) kalder personlige årsager. Det er uklart, hvad det dækker over.

Joe Gomez var involveret i et optrin med Manchester Citys Raheem Sterling, og Liverpool-forsvareren blev buhet ud, da han kom på banen for England i storsejren på 7-0 over Montenegro. Meningen var, at han skulle have spillet hele kampen i den betydningsløse kamp mod Kosovo, men det kunne ikke lade sig gøre, fordi han pådrog sig en knæskade under træning. Også midtbanespillere Jordan Henderson måtte stå over. Begge må anses som tvivlsomme for Liverpool mod Crystal Palace.

Andy Robertson tog afsted til Skotlands to kvlaifikationskampe, men venstrebacken måtte trække sig på grund af en ankelskade. Han har efter eget udsagn ikke trænet i to og en halv uge, og det kan vare et stykke tid, førend han er klar igen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top