The perfect guide to the casino

Efter exit: ‘Robinson’-deltager afslører: Måtte søge psykologhjælp i Danmark

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Køligt! Christian Wildbork viser barmen frem


Hvis man har fulgt med i ‘Robinson Ekspeditionen’ i år, så vil man have lagt mærke til den store konflikt mellem Camilla og Kenneth.

Kenneths tone er nemlig alt for hård ifølge Camilla, og mange andre deltagere i programmet. Kenneth kører personligt på flere af deltagerne, og skjuler ikke, hvis han mener, at nogen er gal på den. Nu fortæller Camilla, at de mange episoder med Kenneth har kostet meget på psyken, også efter hun kom hjem til Danmark.

Læs også: Nye detaljer omkring Frederiks utroskab mod Fie Laursen: ‘Frederik er fuld af pis, det var ham der skrev’

– Jeg har faktisk haft det rigtig skidt, siden optagelserne sluttede for fem måneder siden. Jeg har aldrig prøvet at stå alene i så lang tid og at være så isoleret, og det har ramt mig hårdere, end jeg troede. Under ‘Robinson ekspeditionen’ fandt jeg aldrig min kerne. Og når man så møder modgang og møder en som Kenneth, som man ikke går særlig godt i spænd med, så tærer det psykisk hårdt på en. Kenneths tone mod mig var hård, men ingen sagde noget til det, siger Camilla til realityportalen.dk, og fortæller, at hun søgte psykolog, da hun kæmpede med mareridt om natten, samtidig med, at hun har haft svært ved at få hverdagen til at fungere.

Læs også: Geggo fortæller: Sådan tjener Cengiz sine penge

– Det har hjulpet mig at forstå, at jeg i min tid på øen har brugt reptilhjernen til at at overleve. Den del af hjernen bruger jeg ikke i min normale hverdag og på mit arbejde. Så jeg har skullet lave et skift i forhold til, hvilken del af hjernen jeg bruger. For nogle er det et nemt skift, men for mig har det været svært. Nu har jeg det rigtig godt. Det har virkelig hjulpet mig at se programmet i fjernsynet. For man går jo med en masse tanker og tænker: Er det bare min opfattelse? Er jeg helt forkert på den? Det blev først rigtig hårdt, da Hold Nord og Hold Syd blev slået sammen, og jeg kom på hold med Kenneth. Dér begyndte jeg at overveje, om det virkelig var det værd at få så mange ar på sjælen, siger Camilla til mediet.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top