The perfect guide to the casino

Det kan blive endnu værre for Bayern: Topscoreren skal opereres

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Bayern Münchens topsocrer, Robert Lewandowski, har smerter i lysken og skal opereres. Men ingen ved hvornår.

Sæsonen har ikke været god for Bayern München indtil videre. De forsvarende tyske mestre ligger kun på fjerdepladsen i Bundesligaen, og det kostede søndag træner Niko Kovac jobbet.

Men Robert Lewandowski er der ingen, der har kunnet bebrejde noget. Den polske målmaskine har bombet løs, og han scorede også Bayern Münchens enlige mål, da holdet tabte med de voldsomme cifre 1-5 ude mod Eintracht Frankfurt.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Men sydtyskerne kan komme i en situation, hvor de må undvære polakken, der har smerter i lysken og skal opereres. Det skriver Kicker.

Endnu er der ingen, der ved, hvornår operationen skal foretages. Men det er en mulighed, at den skal finde sted i den kommende landsholdspause. Det vil i givet fald betyde, at Bayern måske slipper for at undvære sin topscorer – lidt afhængig af, om Robert Lewandowski kan komme i kampform igen efter operationen.

Polen har allerede kvalificeret sig til næste sommers EM-slutrunde, så det er ikke strengt nødvendigt at spille med holdets største stjerne.

Ifølge Kicker har Polens landstræner, Jerzy Brzeczek, sagt, at det er op til Robert Lewandowski selv, om han vil spille de to sidste EM-kampe mod Israel og Slovenien.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top