The perfect guide to the casino

Liverpool-spiller tror på mega-succes: Vi kan vinde seks trofæer i år!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Liverpool kan vinde seks trofæer i denne sæson, mener klubbens spanske spiller, Pedro Chirivella.

22-årige Pedro Chirivella er marginalspiller i Liverpool, og han kom ind som reserve, da Liverpool tidligere på ugen slog Arsenal ud i Carabao Cup’en – den såkaldt lille pokalturnering.

Her er Liverpool nu nået til kvartfinalerne. Og det er kun et ud af seks trofæer, som Liverpool satser på at vinde i denne sæson.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Holdet er klar til det. Man kunne se det mod Arsenal. Klopp (Liverpools manager, red.) lod førsteholdet hvile, og alligevel vandt vi over Arsenal, siger Pedro Chirivella til den spanske sportsavis.

Liverpool har allerede vundet den europæiske Super Cup, hvor de forsvarende Champions League-mestre slog sidste sæsons Europa League-vindere, Chelsea, efter straffesparkskonkurrence. Desuden fører holdet Premier League, og de ligger solidt i svinget i den indledende pulje i Champions League.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Nu er vi videre i Carabao Cup’en, og i december skal vi til VM for klubhold. Og derefter begynder FA Cup’en også. Holdet er klar til at vinde alle de trofæer, siger Pedro Chirivella.

Liverpool gik dog glip af årets første trofæ – Community Shield. Her tabte Liverpool som toer i sidste års liga til mestrene og pokalvinderne fra Manchester City efter straffesparkskonkurrence.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top