The perfect guide to the casino

Nicklas Bendtner fik tæsk af Brøndby: Jeg skal nok blive bedre!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Nicklas Bendtner spillede for første gang en Superliga-kamp fra start, da FCK tabte 1-3 i Brøndby. Han mente, at både han selv og FCK nok skal blive bedre.

FCK-manager Ståle Solbakken valgte for første gang at stille op med Nicklas Bendtner fra start, da de regerende mestre tabte 1-3 ude mod Brøndby. Bagefter var den 31-årige angriber ikke helt tilfreds med sin indsats.

– For mit vedkommende gælder det, at jeg for første gang startede inde. Men jeg skal fortsætte med at bygge på. Nu får vi en landskamps-pause, hvor jeg får god tid til at bygge mere på, sagde Nicklas Bendtner efter kampen til TV3+.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

– Når man som jeg ikke har spillet i lang tid, så gælder det om at få mere rytme i sit spil, og det gør man især ved at spille kampe. Og som hold skal vi ind i en rytme, der hedder sejr efter sejr, sagde den tidligere landsholdsangriber.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

– Jeg ville hellere have stået her med tre point, men som hold skal vi arbejde med at skabe større chancer, så vi kan få sat dødsstødet ind, sagde Nicklas Bendtner, der mente, at udvisningen til Rasmus Falk i anden halvleg gjorde opgaven for svær for FCK.

– Vi begynder egentlig kampen godt, men så kommer vi bagud 0-2, og så bliver det op ad bakke. Så får vi en reducering, og vi går til pause med en god tro på, at vi kan vende det. Men så kommer udvisningen, og så bliver det svært. Og da Brøndby så scorer til 3-1, punkterer det kampen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top