The perfect guide to the casino

Brøndby-stjerne takkede nej til FC København: Nu forklarer han hvorfor

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Imorgen spilles det længe ventede derby mellem Brøndby IF og FC København.

Kampene mellem de to mandskaber er altid nogle høj intense kampe, og kampen imorgen tyder ikke på, at det ikke skulle blive en intens kamp. En af de Brøndby-spilleren, som kunne være endt på den anden side af bolden, er forsvarsspilleren Andreas Maxsø.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Han skiftede denne sommer til Brøndby, men før han tog til udlandet fra FC Nordsjælland i 2017, havde han tilbud fra FC København. Her takkede han dog nej, og det fortæller han nu, hvorfor han gjorde, til mediet 3point.dk.

– Jeg følte, at det var bedre at blive i Nordsjælland. På det tidspunkt havde de (FC København, red.) nogle stærke stoppere og jeg var ikke tiltænkt en startplads. I hvert fald ikke det første år. Det var klart, at i Nordsjælland spillede jeg hver gang og kunne blive en af lederne på holdet. Så det var egentlig derfor. Man skal have en god fornemmelse inden man laver et skifte og det havde jeg ikke. På det tidspunkt var min fornemmelse, at jeg skulle blive i Nordsjælland, og det var derfor, at jeg blev.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

I stedet for at skifte til FC København, endte Andreas Maxsø i tyrkiske Osmanlispor. Efter et år tog han dog til Zürich, og heller ikke her, fik han meget succes. Derfor skiftede han til KFC Uerdingen fra Tyskland, men efter kun to måneder i klubben, blev kontrakten opsagt, og i sidste ende endte han i Brøndby.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top