The perfect guide to the casino

Vred Brøndby-træner inden pokalslag i Skive: – Nu ryster vi posen

Foto: Ritzau Scanpix



Brøndby skal ud at skyde brystet frem og vise, hvad klubben står for i pokalslaget mod Skive, fastslår træner Niels Frederiksen.

Brøndby.træner Niels Frederiksen var slet ikke tilfreds med holdets indsats i nederlaget på 1-3 mod Esbjerg i søndags. Og han forlanger en anden indstilling til onsdagens pokalslag mod Skive fra den næstbedste række.

– Vi ryster posen til aftenens kamp, for den præstation, vi så i søndags, var ganske enkelt ikke i orden. Kampen i aften er derfor en mulighed for spillerne at vise, hvad vi står for og vise, at man tager ansvar som hold og skyder brystet frem, siger Niels Frederiksen til Brøndbys hjemmeside.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Det betyder blandt andet, at den 18-årige midtbanespiller Morten Frendrup vil være med fra start. Det samme er den slovakiske angriber, Samuel Mraz, der er kommet til Brøndby fra italiensk fodbold.

– Frendrup er en type spiller, man som træner og holdkammerat altid ved, hvor man har. Han leverer en 100 procents indsats, hvor lungerne næsten hænger ud af halsen og hjertet er ude på trøjen. Det gælder også til træning, og derfor har han om nogen gjort sig fortjent til en plads i aftenens startopstilling, siger Niels Frederiksen.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Samuel Mraz har nu haft nogle uger til at træne vores spillestil samt lære holdkammeraterne at kende. Han har gjort det godt til træning, så Samuel starter ligeledes inde i aften. Som en klassisk angriber er Samuel bedst i og omkring feltet, og da vi forventer en kamp mod Skive IK, hvor vi vil være i nærheden af deres felt i store dele af kampen, så ligger kampen umiddelbart godt til ham, siger Brøndby-træneren.

Brøndby har været i pokalfinalen i de seneste tre år i træk. Klubben har vundet turneringen syv gange – senest i 2018.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top