The perfect guide to the casino

Legendariske van der Vaart er iskold i Serie 4-omklædningsrummet: Dét gør han, når 3. halvleg begynder og øllene flyder

Foto: Ritzau Scanpix


Rafael van der Vaart er blevet en mere fast del af Esbjergs serie 4-hold, og den hollandske offensivspiller er en herlig figur – også i omklædningsrummet.

Rafael van der Vaart har adskillige kampe på CV’et for Ajax, Hamburger SV, Tottenham og Real Madrid, mens han også har spillet Superliga-bold for både FC Midtjylland og Esbjerg fB.

Den rutinerede midtbanespiller gør sig i øjeblikket til i Serie 4 for Esbjerg fB, hvor hollænderen indtil videre har tre kampe på CV’et.

Et fast ritual i et Serie 4-omklædningsrum er, at der bliver hældt nogle øl ned efter kampene, men Rafael van der Vaart er ikke verdens største øl-fan – men dét er der heldigvis en løsning på.

Læs også: Brøndby IF snuppede Andreas Maxsø for snuden af Superliga-klub

I en video på Jysk Fodbold fortæller en af Rafael van der Vaarts nye holdkammerater, at den tidligere verdensstjerne ofte tager vin med i omklædningsrummet.

– Jeg tænker også, at han om nogen må have savnet omklædningsrummet. Og det er den helt store del af Serie 4-fodbold. Han drikker ikke selv øl, men han er god til at tage vin med i omklædningsrummet, siger en holdkammerat i videoen, som du kan se herunder.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top