The perfect guide to the casino

Imens Nicklas Bendtner brændte for FC København – Emiliano Marcondes strålede i FC Midtjylland debut

Foto: Ritzau Scanpix



Nicklas Bendtner fik sine første 45 minutter i FC København-trøjen, men altså uden nogle scoringer. Det var ikke fordi han ikke havde chancerne, men den sidste skarphed foran målet manglede.

0-0 stod den ved pausen, og først efter Bendtner blev skiftet ud, fik FC København scoret, og endte med at vinde 2-0. Før Nicklas Bendtner officielt kom til FC København, blev han sat i forbindelse med et skifte til FC Midtjylland, da de lidt jokende på Twitter, havde lagt et boardingpas ud, som kune indikere at den danske angriber var på vej.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Det var dog i stedet Emiliano Marcondes, som ligesom Bendtner, skrev under på en fire måneder kontrakt og vendte retur til Danmark. FC Midtjyllands reserver spillede i dag mod Esbjergs reserver, og her endte det med en 3-1 sejr til holdet fra Heden, og her spillede deres nyindkøb en stor rolle.

Med et mål og to assists, viste Marcondes altså, at han allerede er i god form, og modsat Bendtner, vidste han altså effektivitet foran målet. Marc Dal Hende, som ikke kan væk fra FC Midtjylland i det netop afsluttende transfervindue, fik også spilletid i dagens kamp, og kvitterede med et mål og en assist.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Derfor er der blevet varmet endnu mere op til topbraget, når FC Midtjylland kommer til Telia Parken den søndag den 22. september.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top