The perfect guide to the casino

Avis: Eriksen er plan B i Real Madrid – plan A hedder Pogba

Foto: Ritzau Scanpix



Real Madrid er stadig mest lun på Paul Pogba til at styrke den offensive midtbane. Plan B hedder Christian Eriksen.

Det skriver den spanske sportsavis AS, der også skriver, at Manchester United planlægger at lukke en forlængelses-aftale med Paul Pogba, der endegyldigt lukker alle spekulationer om franskmandens fremtid.

Som sagerne står, har Paul Pogba kontrakt med Manchester United frem til sommeren 2021 med mulighed for forlængelse i et år. Men den situation er ikke ideel.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

AS skriver, at Manchester Uniteds vice-præsident, Ed Woodward, har forhandlet med Paul Pogbas agent, Mino Raiola, om en forlængelse af kontrakten, der også indebærer en betydelig lønforhøjelse.

Sådan en aftale skal skræmme Real Madrid væk. Og hvis det sker, vil den spanske kongeklub kigge på Christian Eriksen.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Christian Eriksen har kontraktudløb med Tottenham næste sommer. London-klubben har tilbudt den 27-årige dansker en forlængelse, men han har sagt nej, fordi han som en spiller i sin bedste alder håber at lave et skifte til en af Europas storklubber – og at Tottenham skal bukke under for presset, så han ikke forlader klubben kvit og frit til næste sommer.

Christian Eriksen kan – hvis han ikke forlænger med Tottenham i efteråret – begynde at forhandle med andre klubber til januar.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top