The perfect guide to the casino

KÆMPE skænderi mellem Mark og Frederik: Kendisknald skyld i det

Foto: Discovery / Nicolas Tobias Følsgaard


Mark Bøgelund og Frederik Skovbjerg røg i totterne på hinanden til gårsdagens ‘Ex on the Beach’-forpremiere, og Sarah Amalie er en af grundene til det, siger hun selv.

Frederik Skovbjerg og Mark Bøgelund blev gode venner i ‘Ex on the Beach’ sæson 2, og de fortsatte venskabet i den nye sæson, som har premiere den 1. september 2019.

Til gårsdagens ‘Ex on the Beach’-forpremiere, hvor Footy Entertainment var til stede, gik bølgerne højt mellem de to venner, som måtte skilles af vagterne.

Sarah Amalie, der også er med i sæson 3 af ‘Ex on the Beach’, fortæller, at hun nok har en del af skylden i den store kontrovers, der udspillede sig foran flere fotografer, journalister og kendisser.

Læs også: Er den største med Lenny: Dansk realitystjerne vil være med i ‘Paradise Hotel’

– Mig og Frederik har ligesom en ting kørende, inden vi er inde i ‘Ex on the Beach’, og vi kommer hjem og har noget kørende og tager i byen, og så snart vi tager i byen er jeg bare luft for ham. Han kan ikke engang kigge på mig, og han snakker med tusind andre piger. Og så ender det med, at jeg sover sammen med Mark, siger Sarah Amalie til realityportalen.dk.

Sarah Amalie slår fast, at hun ikke knaldede med Mark første gang de sov sammen, men da Frederik blev ved med at tro det, kunne hun lige så godt gøre det.

– Efterfølgende bliver Frederik ved med at tro, at vi har været sammen, og det har vi ikke, og hvis folk kender mig, ved de godt, jeg er ligeglad, og så har jeg det lidt sådan, at hvis alle tror, vi har været sammen, så kan vi lige så godt være det. Så vi ender faktisk med at være sammen, efter Frederik ligesom har troet det.

Se smukke Sarah Amalie herunder, mens du kan følge hende på Instagram via dette link.

Footy Entertainment fik en god snak med Mark Bøgelund før den store kontrovers, og du kan læse HER, hvad realitykongen havde at sige.

Læs også: Absurd: Storklubber slikker sig om munden – Så billig er Christian Eriksen nu

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top