The perfect guide to the casino

Klopp gjorde selv Virgil Van Dijk til verdens dyreste forsvarsspiller: Måske var han egentlig for billig


Jürgen Klopp er fuldt ud tilfreds med Van Dijks første 8 måneder i Liverpool, og han fortryder på ingen måde købet af hollænderen.

Jürgen Klopp hentede Virgil Van Dijk til Liverpool i vinters i en handel, der gjorde hollænderen til verdens dyreste forsvarsspiller med et prisskilt på £75 millioner. Her 8 måneder senere beskriver Jürgen Klopp dog den handel som et sandt røverkøb.

Kommentarerne kommer i kølvandet på mandagens opgør mod Crystal Palace, hvor Van Dijk ikke havde de store problemer mod Christian Benteke.

Læs også: Viktor Fischer skulle have sparket straffesparket mod AGF: Rasende Ståle Solbakken forklarer, hvorfor angriberen ikke gad

– Jeg kender ikke mange forsvarere i verden, som kan forsvare Christian Benteke 100 procent af tiden og uden at begå forseelser. Det var meget, meget vigtigt, at Virgil var på banen med sin tilstedeværelse, og hans præstation var meget, meget god, fortalte Klopp efter kampen til den engelske presse.

– Kvalitet koster en særlig pris. Det gælder både for biler og for fodboldspillere, men ingen tænker over hans prisskilt nu. Han er en spiller, som er sin værdi på markedet værd, og folk begynder måske at tænke nu, at han var for billig, slutter Klopp af med.

Læs også: Twitter-grin: Zorniger ristes og sammenlignes med tidligere Brøndby-træner

Læs også: Transferbombe efter dramatisk Superliga-kamp i Aarhus: ‘Jeg håber at kunne fuldføre mit skifte til én af de to største ligaer i verden’

Læs også: Grove FCK-fans slagter deres stjerne: ‘Skrid væk fra vores hold’

Læs også: Kæmpe FCK-drama: Så ligeglad var Viktor Fischer, da Ståle Solbakken bad ham skyde straffespark mod AGF

OVERSIGT

Scroll to Top